Thursday, July 17, 2008

The L-Word

Ik ga het hier niet hebben over de gelijknamige televisieserie, maar over een ander L-word, namelijk Losbandigheid. Het is weeral een tijdje geleden sinds we dit woord in onze mond namen, maar ik denk dat gisterenavond perfect onder de definitie van losbandigheid valt.

Wat een rustige en gezellige avond parkfeesten had moeten worden, is ontaard in een waar bacchanaal. Het vroege afsluiten van het concertje en bijhorende toog zorgde er voor dat er laat op de avond nog een fles jenever werd geopend en ook leeggemaakt. En iedereen weet dat als de drank is in de man (of vrouw), dan zit de wijsheid in de kan... Kortom gezegd, ik ben nog maar zelden zo blij geweest om iemand 's morgens te zien vertrekken. Soms kunnen fantasie├źn maar beter fantasie├źn blijven, want de realiteit kan er toch niet aan tippen...

Een klein voordeel aan de zware en veel te korte nacht: deze dag zal voorbij gaan en ik zal er maar een deeltje van gemerkt hebben. Ik sta al te popelen om morgen te verwelkomen, want dat wil dan zeggen dat vandaag voorbij is. Ouder worden stoort mij niet zo zeer, maar het zijn de omstandigheden van dit jaar die mij doen verlangen naar 18.07.08.

2 comments:

sanne said...

en toch wil ik je een GELUKKIGE VERJAARDAG wensen.
Happy birthday to you, happy birthday to you, .....

Kriss said...

Hoi Elke,

ne gelukkige verjaardag dan maar langs deze weg, want je gsm ligt lekker te slapen.

Maar zo te lezen hebben we nog een verhaaltje te goed.

grtz
Kriss