Thursday, October 16, 2008

Krediet

De crisis woedt misschien nog op volle kracht, maar dat laat ik niet aan mijn hartje komen. De eerste afspraken zijn gemaakt voor enkele renovatiewerken te laten uitvoeren en ik heb me voorgenomen om geen 10 jaar meer te wachten met die keuken van mijn dromen. Liever al mijn geld in mijn thuis steken dan al mijn geld foetsjie in 1 of andere hoge pief zijn zakken.


Ik zou zelfs kunnen zeggen dat deze crisis mij een echte schop onder mijn kont heeft gegeven (en nee, ik zoek geen andere vrijwilligers om dit nogmaals te doen). Ik ga niet alleen al mijn spaarcentjes uitgeven, ik ben ook nog eens van bank veranderd. Een bank die geen centen aanrekent voor verrichtingen of credit cards. Ik ben geen voorstander van dit soort kaarten, ten minste niet voor mezelf en diegene die mijn familiegeschiedenis kent, zal ook begrijpen waarom. Maar in voorbereiding van de Grote Reis in 2009, ga ik toch wel al een Visa-kaart bestellen. En weet je wat mijn eerste aankoop met deze Visa-kaart zal worden? Schoenen!!! Het is riskant, ik weet het, maar af en toe moet je al eens van living on the edge doen.


Deze zullen het worden, binnen enkele weken zijn ze van mij!

3 comments:

Kriss said...

Ideale botten om uw nog ne sjot onder uw gat te geven.

Anonymous said...

LAAT JE GAAN....BINNENKORT IS HET MISSCHIEN ALLEMAAL GEDAAN!
Als ge nog iets zoekt voor boven de botten take a look at http://www.monsoon.co.uk/invt/35207783, op die website hebben ze vanalles en nog wat leuks:-)voor in het geval dat er iemand naar een huwelijksfeest zou moeten gaan of zo;-)

la vikinga

Anonymous said...

ps:
tussen the new dresses staat trouwens een "Wilhelmina Maxi Dress" int rood....

la vikinga