Monday, November 10, 2008

Doncker

Ik durf TMF al eens op zetten als achtergrondgeluid (ik weet het, daar is héél wat lef voor nodig). Meestal is de muziek die ze geven heel mainstream. Niets dat uit de band springt.

Tot ze vanavond hun kijkers de groep Doncker serveerden. Het is waarschijnlijk niet de meest vernieuwende band in de metal scene, maar het is fijn om nog eens een Belgische groep te horen die zo van jetje geeft (er zijn er ongetwijfeld nog vele anderen die ook een kans verdienen). Een hoog Channel Zero gehalte, maar dat vinden we niet erg. Hopelijk stoppen ze bij StuBru eens eindelijk met het kontlikken van de zachtere Belgische artiest of de broekventjes die amper een gitaar kunnen vasthouden en krijgen deze mannen een kans in de gewone programma's en niet alleen in Whiplash.

Check out http://www.youtube.com/watch?v=59ULTO31iEw&feature=related en overtuig uzelf...

3 comments:

lie said...

wat lees ik daar..
een slecht woord over StuBru..
amai
amai

Kriss said...

scherp en kritisch, zo hebben we ons Elke het liefste! Natuurlijk is StuBru the Best! Maar van die broekventjes klopt wel ... .

Toch leuk dat Lie zo hard StuBru heeft gevonden en zelfs het moeilijk heeft met kritiek op de zender. Speur ik daar enig ontluikende fangehalte?

Kriss said...

Best wel een Donckere videoclip ...