Monday, August 16, 2010

Sterf hard met wraak

Vanavond is de onsterfelijke John McClane weer eens te zien op tv in één van de vele Die Hard films. Om eerlijk te zijn, ik ben geen fan van al die vervolgfilms. De eerste Die Hard film was leuk, de tweede ook nog maar de vierde... ?

Anyhow, ik ben toch blijven kijken want deze film speelt zich af in New York en het is altijd leuk om een filmpje te zien die geplaatst is in een stad waar je net op vakantie bent geweest.

De die hard fans onder jullie weten zeker waar ik het over heb, maar er is een scene waarbij McClane een yellow cab dwars door Central Park rijdt. Je zou bijna niet geloven dat zo'n taxi die rit aan kan. Het is maar film, het kan niet dat dat echt is. Wel, ik heb met zo'n taxi gereden en het kan dus wel! De manier waarop die gasten rijden... Het is een wonder dat er niet meer ongelukken met yellow cabs gebeuren.

Op een totaal ander niveau, zien de bad guys er niet altijd goed uit in hun strak gesneden pakken?

2 comments:

lie° said...

mmmm mmmm *met lichte grijns en een op-en-neer-knikkend hoofd*

Kriss said...

Kleine correctie in je schrijfsel:
Diegene die je gisteren op tv zag is de 3de in de reeks, en dat is idd de minst sterke uit de reeks.

De 4de daarentegen is er weer boenk op. Bruce staat als vanouds in zijn onder'emmeke te knokken en dat in de wereld van IT (waar John - Yipiekayee Motherfucker - McClane niet veel van snapt, maar wel over de top gaat met auto's, trucks en F16).


Zelf ben ik wel een beetje fan.

kriss'ken