Thursday, July 02, 2009

Geschift

Gisteren dacht ik zo bij mezelve, laten we eens gaan kijken wat voor solden de schoenwinkel aanbiedt. Een mens kan per slot van rekening nooit te weinig schoenen hebben.

Ik ben geen gemakkelijk persoon als het op zomerschoenen aan komt. Ik vind mijn voeten afgrijselijk in sandalen en heb altijd schrik dat mijn tenen er om 1 of andere reden vandoor zullen gaan als ik ze niet stevig inpak. Bovendien is er dit jaar een bijkomend probleem. Ik weet welke schoenen ik wil. Deze:


Helaas kosten de verzendingskosten meer dan de schoen zelf en dat heb ik er niet voor over. Dus is het op zoek gaan naar een substituut en dat heb ik tot nu toe niet gevonden. Ik vrees dat mijn brein geen andere vorm van zomerschoen zal accepteren.

Wat ik wèl gevonden heb, is een ongeloofelijk sexy stel laarzen. Winterlaarzen wel te verstaan. Daar zat ik dan, buiten 30 graden en ik maar winterlaarzen passen. Ik was er op slag stapelverliefd op en heb ze met pijn in het hart netjes terug gezet. Maar ik beloof dat ik volgende week nog eens ga kijken. Als ik ze dan nog steeds zo mooi vind, is de kans weer een beetje groter dat ik al weet welke laarzen ik volgende winter zal dragen.

Ik kan slechts tot 1 conclusie komen: ik ben volledig geschift!

3 comments:

Kriss said...

jep!!

lie said...

en ik begrijp u volkomen!?

Anonymous said...

wel euh..zou het storen als ik volgende week mee kom kijken naar die winterlaarzen? Kunnen we samen ff lekker gestoord wezen:-)
Btw Lie bij deze ben je ook uitgenodigd, met zijn drietjes gestoord gedrag vertonen lijkt al meer aanvaardbaar!

la vikinga