Monday, March 03, 2008

Verliefd

Ik ben verliefd. Ik beken, ik steek het niet meer onder stoelen of banken. Tot over mijn oren verliefd. Zaterdagnacht is de vonk definitief overgeslagen, hoewel ze al langer aan het smeulen was.

Het begon allemaal op een mooie winterdag in januari 1996. Daar start ons verhaal, maar het was een schuchtere start. Heel lang heb ik de relatie op afstand gehouden, er waren andere spelers in het spel.

Sinds 2 jaar is het contact steeds intensiever geworden. Het ging niet altijd van een leien dakje, we hebben meer dan eens op elkaar gevloekt. We leren elkaar beter kennen, zien niet alleen maar elkaars goeie kanten, maar ook de minpunten. Dit maakt het allemaal des te boeiender. Het leven is een avontuur en af en toe moet je al eens een zijstraatje durven nemen.

Nu wil ik me niet meer verstoppen, ik zou het over de daken willen schreeuwen.
Ik daar willen zijn waar mijn lief zich bevindt, daar willen wonen waar mijn lief zich bevindt.
Aan de anderen zou ik nog dit kwijt willen: het is niet omdat ik nu verliefd ben geworden op een ander dat ik jullie ooit zal vergeten. Jullie krijgen ook een speciaal plaatsje in mijn hart, maar vanaf nu staat Brussel toch wel op de eerste plaats. Voorlopig toch, want niks is voor eeuwig.

1 comment:

lie said...

EeeEen bBeeEetjEE verLiiieeEEfd
OoOOoeEEeeE

:o) goofylachje.