Tuesday, January 13, 2009

FOEI!

Schaam op u, senator Schelfhaut!!!

U heeft een voorbeeldfunctie!! Als senator moet u het goede voorbeeld geven en niet enkel binnen de lijntjes wandelen maar minstens 5 meter van de lijntjes verwijderd blijven.

Of denkt u nu echt dat omdat uw ex-premier, Yves ik-zal-eens-laten-zien-wat-goed-bestuur-is Leterme, dacht het zich te kunnen veroorloven om de scheiding der machten (1 van de basiselementen van een democratie) niet te respecteren, dat u er wel mee weg kon om een achterpoortje te volgen voor een adoptieprocedure?
Of wou u, in goede christelijke traditie, zoals Mozes de zee doen openen en het achterpoortje aan alle Belgische adoptie-ouders bekend maken?
Kan u mij misschien eens uitleggen waarom u zich beter waant dan alle andere kandidaat adoptie-ouders?

Beste Mevrouw Schelfhaut, u zet zich hiermee op hetzelfde niveau als Madonna of Angelina Jolie, alleen zij betaalden er heel veel geld voor en u kan waarschijnlijk zelfs uw vliegtuigticket inbrengen als onkostennota. Het is compleet ongehoord!

CD&V laat zich weer van haar beste kant zien: huichelarij troef!

Aan alle adoptie-ouders: laat jullie tanden zien en maak de politiek duidelijk dat dit echt niet kan. De procedure is voor iedereen gelijk, dus ook voor senatoren.

Namens alle Meters, Centimeters en Suikertantes van kleine Kwatta'kes en Babouche'kes

No comments: