Tuesday, August 11, 2009

Katsjapépé

Dit lekker receptje wil ik jullie toch niet onthouden...
  • Men neme 100 gr lange pasta per persoon, genre spaghetti. En ja, het moet lange zijn, want korte zou even grote heiligschennis betekenen als mayonnaise in je pastasla draaien.
  • Kook de pasta beetgaar en licht gezouten water.
  • De afgegoten pasta drop je vervolgens in een diep bord en je giet er wat olie over.
  • Nu nog ferm bestrooien met zwarte peper. Witte mag ook, maar zwarte geeft een mooier effect.
  • Tenslotte het geheel afwerken met vers gemalen of geraspte pecorino.

Simpel en super lekker en het heet caccia pepe (of zoiets in den aard - voor de uitspraak: zie titel)

2 comments:

Kriss said...

Liever "katjapépé" dan "kakapipi" ... als het voor u hetzelfde is.

Anonymous said...

PLAGIAAT...alè je vond het dan toch lekker;-)

la vikinga