Sunday, July 23, 2006

Evenwicht

Mijn evenwicht zoekend tussen gewoon gek en toch nog redelijk normaal, maak ik de balans op. Het is meer een tussentijdse balans, ik besef dat ik nog niet in de buurt ben van mijn einddoel. Heb ik de juiste beslissing genomen? Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Er zijn nog talloze kleine dingen die ik graag met jou in de buurt had meegemaakt. Vaak denk ik "Hier had je moeten bij zijn", hoewel ik goed besef dat je er zowiezo niet had bijgeweest. Hoe hard ik ook mijn best doe, ik krijg je niet uit mijn leven. Gedurende die korte tijd hebben je wortels zich diep gevestigd in mijn binneste.
Snap je dat ik deze beslissing heb genomen in een poging om je even hard te kwetsen dan dat jij mij hebt gekwetst, om je te doen inzien wat je op het spel zet? Ik ben niet trots op mijn beslissing en besef nu wel dat ze niet het gewenste effect heeft gehad.
Hoewel jij hoogstwaarschijnlijk niet hetzelfde voelt, ik mis je en zie je nog steeds graag en vrees dat dit nog wel even zal duren. Het spijt me.

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»