Tuesday, February 12, 2008

:-(

Het verdict is dus gevallen en ik kan jullie zeggen dat ik niet tevreden ben. Helemaal niet tevreden.
Psychologie wist ik dat ik daar ondermaats had gepresteerd. Geschiedenis der godsdiensten daarentegen was niet super fantastisch, maar in mijn ogen toch wel een 10 waard en geen 9.


Dit zijn de punten op een rijtje (dit spaart mij een stuk of 4 smsjes):
- Psychologie: 6
- Geschiedenis der Godsdiensten: 9
- Ethiek: 15
- Politicologie: 18

2 dingen die ik eigenlijk al wist, komen hier naar voren:
1) 4 vakken op 1 semster is te veel. Tenzij ik een wilde weldoener vind die in mijn onderhoud kan voorzien, zal ik mij in de toekomst beperken tot maximum 3 vakken per semester.
2) Politiek en ethiek zijn blijkbaar meer my cup of tea (eigenlijk wist ik dit al een jaar of 15, sinds leerkracht uit de middelbare school mij aanraadden om de politiek in te gaan of ik een afstudeerprijs won voor een eindwerk over 1 of ander ethisch onderwerp won)


Ik geef toe, ik ben zwaar teleurgesteld in mezelf. De verleiding om te stoppen is zeer groot, ik zal er nog eens zeer hard over moeten nadenken.

6 comments:

vikinga said...

NEEN NIET STOPPEN!OF IK KOM TOT GINTER OM JE TE KOMEN OVERTUIGEN OM DOOR TE GAAN. ok 2 op de 4 zijn ondermaats, maar 2 op de 4 zijn dan weer super...een 18/20 wie had daar ooit van durven dromen!Je moet gewoon het juiste evenwicht zoeken/vinden en inderdaad maar 3 examens afleggen per semester. Ik ben trouwens heel fier op je 2 superpunten en die ander 2 haal je zo weer op.IK geloof voor 110% in jou.

La Vikinga

Mr. Vapiona said...

Stoppen? Stoppen? Hebben wij dan gezegd dat jij mocht stoppen? Ik dacht het niet! Meer zelfs: ons verwaarlozen tijdens de afgelopen twee maanden tot daar aan toe. Maar ons verwaarlozen om dan te stoppen! (Met de ogen dichtgeknepen en dan geopend op de juiste manier - denk er ook even die blik bij) "I don't think so!"

Wie stopt moet een goede reden hebben. Stoppen om mindere punten is geen reden. Ok? Ok? Ok, das dan afgesproken!

Pakwatta said...

Stoppen? Het enige dat hier wordt gestopt zijn mijn kousen!

Boawk Abama said...

Ik stop, jij stopt, wij stoppen, ... wij worden ontstopt.

Gij stopt nu met onnozel doen, neemt ff ontspanning, ga eens lekker eten met ons, ga eens van bil met wie je maar wil, die slechte puntjes veeg je weg met de spons, en daarna vlieg de er maar terug in, al en doe je aan puntjesgewin!

lie said...

Stoppen? Wil je dat ajb eens uit je hoofd zetten?!

Je hebt 2 prachtpunten en die ander 2 komen in orde! Laat het even rusten en nadien vlieg je er gewoon terug in!

sanne said...

ik hoef niet veel meer toe te voegen, ik geef iedereen hier gelijk. Ok, je hebt 2 mindere punten, maar die andere zijn ronduit schitterend. Waarom je laten beïnvloeden door de slechte punten en niet door de positieve punten?
Je gaat me niet alleen laten tijden de examens in juni hé, gedeelde stress !!!!!!